Přidat komentář

Tak my měli svatbu cca 50 lidí na oběd a cca 60 večer. Za sebe určitě pozvat ty, se kterými to chceš oslavit. ;-) V restauraci jsme platili rovných 40tis. (účet byl na necelých 38tis., ale zbytek šel obsluze-byli úžasní, všechno pořád doplňovali a i si s náma zatančili, a dokázali vše nazdobit dle mě na základě fotky z domu a rozluštit můj zasedací pořádek,ve všem vyšli vstříct), hudba stála 8tis., šaty a cukroví záleží na vás (my pekli sami doma a cukroví nějakých 7tis., šaty 5tis.), kytky kolem třech (měli jsme tam i jednu velkou na hrob). Jo a brali jsme se 2008. Jo a ještě nutno podotknout, že jsme se domluvili s provozním a třeba slivovici jsme měli svoji-od nich byl jen jiný tvrdý alkohol, a víno (mají vinotéku). Jo a jen raut nám vyčíslili 200,- na osobu a v klidu to stačilo a ještě jsme to jedli tři dny :-D Kolik byl vyčíslenej oběd nevím... ale možná bych někde ještě našla papíry.
Jinak jsem zažila i svatbu na zahradě-mýho švagra- a nejsem proti, ale šatů si neužila, tančit si taky nazatančila (hudbu měla z kazeťáku a totálně nevkusnou, kterou pouštěl, kdo šel zrovna kolem-takže na 99% ženich s nevěstou), tchýně a vlatsně celá rodina si mohla nohy uběhat, spousta nádobí, zima-počasí moc nepřálo (podcenili to a chtěli ušetřit, tudíž si nepůjčili ani pořádné stany), nikdo si nic neužil-protože všichni jen kmitali-grilování, pití, atd.-takže do tohohle určitě netahat kamarády, ani rodinu, pokud chceš mít svatbu na zahradě. A finančně na tom ušetřili za hudbu a 10tis. za hostinu.... A vzpomínky? Nevěsta nebyla spokojená a dávala to švárovi sežrat celou dobu jejich krátkýho manželství.
Osobně si myslím, že ať už jakoukoli svatbu, tak určitě takovou, aby sis den užila bez starostí, což se mi díky mýmu bráchovi, skvělé obsluze a svědkyni podařilo... Opravdu se postarali o všechno a já byla jen jednou za obsluhou, ať děckám udělají na raut hranolky. To byla jediná moje starost za celý den ;-)a svatbu nám každej chválí a dodneška vzpomíná (i obsluha restaurace) :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka