Přidat komentář

Ahoj.

Tak já chtěla vždycky velkou svatbu. U nás je to v rodině, jsme rozstrkaní do všech koutů republiky, takže se rádi scházíme (každý rok se potkáváme na chatě, asi 45 lidí ;-)). Zrovna vloni jsme jednu rodinnou svatbu absolvovali a bylo to suprový!! Všichni jsme si to náramně užili, měli to venku, počasí vyšlo a i číšníci a ostatní personál říkali, že tam tak veselou svatbu dlouho neměli. Hlavně si vždycky říkáme, že je to fajn, se takhle potkávat na svatbách, rozhodně lepší, než se potkávat na pohřbech..

Přítelovo rodina, ano, taky mají velké svatby, ale, ačkoliv bydlí nedaleko sebe, tak se, až na tyhle velké oslavy (kulaté narozeniny, svatby, ..) vůbec nestýkají. Pozvou se opravdu jen na takovu událost a pak se ještě pomlouvají...Já když jsem s chlapem byla rok, tak se ženil jeho bratranec a pozvali jen jeho, mně ne :? :s: . Já se tomu smála, ale jeho to moc mrzelo a nakonec tam ani nešel.
Takže on se k tomutu tématu nevyjadřuje, asi je tam ani nechce, ale tchýně na nás pořád tlačila, že bude svatba, až jsem řekla, že jo, že bude, ale tajná a dozví se o tom až den poté. Tak už o tom nemluví.

Dneska už se ani mně nechce vdávat, a chlap o tom sám nemluví a asi bych mu řekla, že ne, anebo bez jeho rodiny..... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka