Přidat komentář

Ahoj holky. Děkuji za komentáře. Vím, že jsem to s tím mlácením přehnala, taky jsme se rozhodli, že to zkusíme řešit po dobrém.Byla jsem dnes dopo u švagrové má o 2 měsíce starší holku než je Vojta. Dali jsme si tam oběd a ještě chvíli kecali a v tom Vojta, že chce kakat, ale už měl bobek opět ve slipech. Posadila jsem ho na zácho a jen řekla, že to snad není pravda co dělá. Do záchodu už nekakal, že prý to nejde. Převlékla jsem ho a řekla, že musíme jet kvůli tomu domu když se pokakal. Stejně jsme museli jet spát. Přez prdel jsem mu nedala ani náznakem. Ale chválit ho opravdu nebudu. Ale zas na něj nebudu řvát jako doposud, budu na něj klidná a zakážu mu třeba žvýkačky které teď miluje.
K plínám se určitě vracet nechci. Už jednou jsme měli problém, ale s počůráváním a nic to nevyřešilo počurává se stále a je mu jedno jestli má kilovou plínu, nebo mokré slipi a studeného pinďu, muže v tom být klidně půl dne, ještě mi rekne, že to nevadí.
Už jsem i přemýšlela nad dr. kvůli tomu uniku moči, jestli opravdu nemá zdravotní problém.No uvidím. Ale kakat chodil ukázkově na záchod už několik měsíců. :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka