Přidat komentář

Objednala sem se k panu Haklovi a očekávala s napětím jestli budeme mít miminko....tohle byla poslední možnost
Zavolala sem na objednání a hle...zádrhel!!Má plno na x měsíců :( .Ale nabínuta mi byla jeho dcera paní Gajdošová.No moc sem tomu nevěřila,ale přesto sem potvrdila svou účast v jistý den a hodinu u zmíněné paní Gajdošové(jeho dcery)přijela sem s mužem do Pátku kousek od Poděbrad a první co mě zaujalo...byla plná čekárna lidí.
Nějak sem znervozněla zda jsem tu ve správný den a hodinu,ale otevřeli se dveře a vyšla simpatická paní a za ní pán co ho léčila.Rozhlédla se a povídá...Dobrý den ,vy ste asi paní.....(to jako já).Tak pojďte prosím dál a nebojte se ničeho a s úsměvem nás pozvala dál.No můj první dojem byl smíšený,ale lehla sem si na lehátko a paní Gajdošová začala léčit a vyprávět a dala mi docela zajímavé rady ohledně stravy a vůbec životního stylu.
Asi po 5 minutách jsem cítila příjemné teplo v podbříšku a čekala se zájmem co bude.Během léčby co trvala asi hodinu sem odcházela s pocitem jistoty a nadšení,že by to mohlo vyjít.
Nebudu vás napínat...jsem již v 4tém měsíci a je to ten nejkrásnější pocit a dar co jsem kdy měla.
moc chci poděkovat paní Léčitelce za ochotu a krásný přístup nejen ke mě,ale i k mému muži co mě doprovázel.Naše miminko bude dozajista křťěné a jediného kmotra bych mu přála právě paní Gajdošovou.Vřele doporučuji!!
Moc děkuji.Lída K. Hradec KR.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky