Přidat komentář

ahojky tohle bude těžší, protože jsem prodělala 2 císaře a u každého je to jiné, záleží na porodnici. První císař jsem rodila u Apolináře v Praze,byl akutní z důvodu nepostupujícího porodu, uspali mě celkově, mimčo jsem viděla až druhý den odpoledne, bylo mi to tehda strašně líto, hlavně když ted vím o co jsem tehda přišla. Na pokoj my ho dali druhý den odpolede a na noc ještě odvezli a pak mi ho už nechali. Kojení bylo peklo, mám prsa velké a bradavky žádné, nikdo mi klouboučky neporadil jen mě mučili snad stovkama poloh a bez sester jsem nenakojila, taky jsem kojila jen měsíc.
Vím že jizva mě bolelo do konce šestinedělí a pak už o bylo OK. Jinak na nohy jsem se musela postavit druhý den po operaci když mě přesouvali z jipky na šestinedělí.

Druhý císař již proběhl plánovaně a jsem za to strašně vděčná. Rodila jsem v Motole v Praze. Den předtím mě přijali, udělali vyšetření, dohodli jsme se na narkoze lokální a udělali mi klystýr.V den D mi dali kapáky s roztokem kvůli astma a pak hurá na cévkování a píchnutí anestezie (píchá se stejně jak epidural), necítila jsem nic a mimčo jsem hned viděla a byl to nejúžasnější zážitek v životě.
Pak mě odvezli na jipku kde jsem byla do druhého dne, mimčo mi přinesli ai 2 hodiny po operaci. Pak mě převezli na pokoj kde jsme byly bez miminek a nosili nám je jen na kojení. Tam jsem byla 2 dny a pak jsem požádala o přeložení na pokoj kde mohu mít mimčo u sebe a 5. den jsem šla domů. Kojení nám šlo tentokrát v pohodě, horor nastal až doma a to jsem nakonec klooučkama vyřešila a kojíme plně již 5.měsíc. :-)
Jizva mě tentokrát bolela mín a doma pak už vůbec :-).
Kdyby tě ještě cokoliv zajímalo ptej se :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka