Přidat komentář

VYDRŽ v otmto věku je to normální a stále vysvětlovat, vysvětlovat, vysvětlovat a ukazovat jak se to dělat má, my jsme měli problém smlácením jinýchdětí, unás v práci pracuje dětská psycholožka a říkala, vydrž do tři let, jsem myslela, ženevydržím, ale ve dvou a půl se to začlo uklidňovat, teď nám je dva a třičtvrtě a je téměř klid. Teď ti to zní asi hrozně, ale přejde to , neboj.
A říkala mi, ať honemlátím, že jaktože já můžu a on ne, že oni nechápou odplatu, snažila sjem se t vydržet, ale někdy ujely nervy a dostal. Teď už ví, že nemůže a říká budu bit, takže už rozum zapracoval.
Je to ta, že dozrává CNS a nižší nervová soustava se pere s vyšší a oni nevědí jak reagovat.
My jsme kvůli tomu přstali chodit i do mateřského centra, ale to nic neřešilo, akže jsme zase začali a hlídala jsem ho, vysvětlovala a zklidnil se, jednou měi jedna maminka dost hnusně vynadala, co z něj vychovávám za grázla, ale měla jsemtam kamarádkya podržely mě. Prostě to některé děti dělají a jiné ne, hlavně nepřehlížet, ale ukazovat co dělat, když se něocnepovede, když mám zlost...........je to opravdu náročné období.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka