Přidat komentář

In reply to by lucininenka

jo takhle to myslíš. No to je jasné že by se mi nevyplatilo nyní přecházet na novou variantu RP. To už jsem psala ale výše že to je pro mne nevýhodné. Já jsem to myslela tak, že maminky, které budou nově pobírat novou variantu RP tak se jim 3 letý rodičák sníží o 300Kč. Což neni taková tragédie :-)
Soukromá školka nepřipadá v úvahu. Je drahá. My máme peníze našetřené na ty 2 měsíce, co budu bez přijmu. Takže v tomto vůbec problém neni :-).
Ondrovi bude 6let 29.7. takže uvidíme zda nastoupí v září do školy nebo ne. On je hodně šikovnej, ale je i hodně roztěkanej a tak. Budu nás obědnávat do psychologicko pedagogické poradny a uvidíme. Doktorka na logopedii nám řekla, že dá kladné stanovistko pokud se mu zlepší mluvení. Má problém s R a měkkýma souhláskama. Vše vyslovuje tvrdě :-(. Ale každý den cvičíme a řekla bych,že se to trošku zlepšuje. Do května se má podávat případný odklad. Takže do května máme vše otevřené.
POkud ale nastoupí Ondra do školy, tak budu muset v Praze skončit. Bude potřebovat abych se mu více věnovala. Musim mít na něj dostatek času. Potom si najdu práci tady na Kladně na 5hodin denně. Už jsem koukala a na půl úvazku docela práce je-zatim....
Je to vše takvé dost komplikované. Ale nedá se nic dělat...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky