Přidat komentář

In reply to by pavlinka77

mě překvapuje, že důchodci dali hypotéku. Moje tchyně je také v důchodu. Ona měla možnost odkoupit byt do osobního vlastnictví. Tím, že je ale v důchodu tak jí hypotéku nedali. Hypotéku si na sebe musel vzít její manžel. Hypotéku dostal na 10let (tedy do důchodu)...Tak asi nemá klasickou hypotéku ale spíš nějakou půjčku,ne?
Také jsem slyšela otom, že většina pojistek které si lidi zřizují kvůli hypotéce je nakonec k ničemu. My máme životní kapitálové pojištění. Až doplatíme hypotéku (teď platíme jen úroky) tak nám banka ze životního pojištění strhne naspořenou částku (dluh nemoviti) a zbytek připadne nám. Ani přesně nevim, co vše tohle životní kapitálové pojištění obsahuje. Naštěstí máme hypotéku nízkou. Takže nebude problém jí zaplatit i kdyby manžel bral o 10tis méně než bere nyní.
Některé situace jsou až neuvěřitelné. Myslim si že je i problém ve špatném poradci. Splácet jednu půjčku další a další půjčkou je cesta do pekla :-(. Nebylo by jednodušší nemovitost prodat. Zaplatit co nejvíce a jít do podnájmu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka