Přidat komentář

Ahoj, já mám po sekci skoro už 3 roky. Nechala jsem se uspat celkově, neboť jsem si neuměla představit, že mě bude někdo píchat do páteře. Po příjmu se mě ptali jestli jsem úplně oholená. Nebyla jsem a bylo to od sestry nepříjemné. Kdybych to věděla vzala bych si žiletku sebou a oholila se sama nebo by to zvládl doma manžel. Pak ráno jsem dostala klystýr, protože jsem šla na císaře narychlo tak jsem neměla yal-gel. Tak opět další nepříjemná věc, ale ta se dala vydržet.
Pak jsem šla ráno na porodnici kde mě připravovali. Zavedli tu hadičku do močového měchýře a měřili mimčo tokografem.
Na sále mi byla děsná zima, otřeli mě žlutou vodičkou která mě teda v genitáliích děsně pálila. Pak si nic nepamatuji. Jen, že mě uspali v 8:47 (koukala jsem na hodiny) a malá má napsáno porod v 8:55hod.
Zhruba po 4hodinách jsem se probrala tak na půl. Napsala sms odeslala a spala jsem dál. Doktor co mě operoval přišel, ale nemohli mě vzbudit tak jsem se vše snažila dovědět od sester. Co máme a jestli je mimi zdravé. Odpoledne kolem půl 16hod. Pustili manžela ke mě tak na 15minut a pak asi kolem 17hod mi malou přinesli ukázat tak na 1minutu.
Druhý den se už musí vstát a jít se vysprchovat. To bylo asi nejhorší znovu začít chodit. V posteli máš pod sebou plenku a mezi nohama vložku, kterou ti sestry mění. Tak je to dost nepříjemné, furt po tobě něco teče. Krvácela jsem hodně tak mě pustili na 6ti nedělí až 3den.
Neboj se dá se to přežít.
Jinak v nemocnici 7dní já jsem šla 5den. Malá byla propuštěná a já šla na reverz. Byl štědrý den. A nechtěla jsem, aby moje dcera strávila první narozeniny v nemocnici k vůli mě....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka