Přidat komentář

ahojka, teda jen koukám na vaši jemnou motoriku :metal: ...je to obrovský šikulka, šroubování je náročnější než skládání kostek ;) ...takže si s tím nedělej násilí, dělá zkrátka to, co ho víc baví. Já mám doma taky jednoho opraváře.První syn s nářadím i spával-jenže chtěl jen to doopravdické,takže když jsme jeli třeba do města a malý držel v ruce 3 velké železné šroubováky-neb je za boha nechtěl dát z ruky vypadala jsem jak cvok matka.Ve dvou letech vyfasoval batužek,tak jsme to všude tahali alespoň v tom batohu.Nářadí ho opouští lehce až teď ve 4,5 letech.
Za ten nočník zasloužíte teda palec nahoru :one: :€p€: :w: ...u nás zatím nic.... zkouším vždy s odstupem jednoho měsíce,kdy se 3-4 dny na to zaměřuji,ale zatím mi vždy nahlásí až pozdě a na nočník se prostě ani nevyčurá ani nevykaká... nočník prostě u nás nee :€}€:
A na hyperaktivní dítě ti bohužel tipy nedám, Šimi je docela akční,ale ne hyperaktivní a Kubi je někdy docela lenoch.S děckama sice umí řádit ve velkém,hlavně ve cvičení-to se předvádí až běda :^O^: :dance:,ale jinak má rád své pohodlíčko.
A s tím spaním- teda nezávidím ti to ani za mák,opět mi v tomhle Gustík připomíná prvního syna-uspávání zásadně semnou(to bylo otrocké období) a zlomový okamžik byl,když dostal svůj pokojíček ve 2 letech-velká postel,rožlá lampička,zaplé radio s pohádkou...ale už jsem tam nemusela být s ním :dance: . prostě mu dělalo zle,že je tam sám.Tak usínal u CD s pohádkama a při světle a já si vedle v obýváku nahlas vykládala, nebo zpívala,aby mě slyšel,že jsem tam.Takže tak u nás.
zdravíme vás a přejem spoustu dalších skvělých úspěchů :dance: :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky