Přidat komentář

Ahoj holky, díky za názory. Nečekala jsem tolik reakcí. Pěkně jste se "rozkecaly" :-) a mě to dalo pěkně zabrat než jsem si přečetla všechny vaše příspěvky.:-) Díky za ně.
Souhlasím s vámi se všemi, protože všechny máte v něčem pravdu. Každopádně jsem se rozhodla, že výuku cizího jazyka zatím odložím. Pokud se mi zadaří sehnat dobrou práci po rodičáku, chtěla bych dát malou do britské školky. To jí dá určitě víc, než 45 min týdně. Moc bych si přála, aby jednou měla lepší anglinu než já. Já se ji učila sama, na koleně, ve škole do nás rvali ruštinu a po revoluci se to v ČR hemžilo učiteli "z leknutí". Dnes je jiná situace, mladí to mají lepší. Můžou jít studovat ven nebo do cizojazyčných škol v rámci ČR.
To, zda se člověk naučí jazyk perfektně, jako rodilý mluvčí, závisí na jeho předpokladech a na vůli a nezáleží to na tom zda jeden rodič mluví tak a druhý onak. Kámoška má rodiče moraváky, mluví jen česky a ona má suprovou italštinu a němčinu. Naopak kamarád má matku australanku a otce turka a jeho anglina je horší než moje. :-)
Holky, ještě jednou moc děkuji a přeji krásný podzim.
ViOli

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky