není složitý, já koupím libový bůček, nakrájím na kostky, osmahnu cibuli na trocše sádla, přihodím maso, osolím - orestuju, dám mletou papriku, pepř, podliju vodou a přidám pytlík kysaného zelí. Masox nedávám - je to zbytečné, když tam je maso. No a přiklopím a vařím v papiňáku cca 30 min. potom podle chuti zahustím smetanou s hl.mokou, nebo to jíme i jen tak. Dnes s bramborovým domácím knedlíkem. :-) ( knedlík: povařené osolené brambory, hr.mouka, krupička podle oka, vejce, kousek másla - vařit 20 min šišky)
In reply to mňam by barbusacek
není složitý, já koupím libový bůček, nakrájím na kostky, osmahnu cibuli na trocše sádla, přihodím maso, osolím - orestuju, dám mletou papriku, pepř, podliju vodou a přidám pytlík kysaného zelí. Masox nedávám - je to zbytečné, když tam je maso. No a přiklopím a vařím v papiňáku cca 30 min. potom podle chuti zahustím smetanou s hl.mokou, nebo to jíme i jen tak. Dnes s bramborovým domácím knedlíkem. :-) ( knedlík: povařené osolené brambory, hr.mouka, krupička podle oka, vejce, kousek másla - vařit 20 min šišky)