Přidat komentář

Ahojky,
náš Daník měl minulý týden taky pěkný průjem, hned jsem letěla do lékárny. Protože mu budou za necelé 2 měsíce už 3 roky, tak mi na to prodali černé uhlí. Jasně, že tak malé dítě to nerozkouše, tak jsem mu to nechala na lžičce rozpustit ve vodě, a to v pohodě spolkl. Jinak je ale až pro děti od tří let. Takže na ten průjem Smectu nebo Hilak. Daník taky mrkev s rýží nechtěl, tak jedl jen rohlíky, piškoty, banán, a malinký čtvereček hořké čokošky, taky třeba občas lžičku coca-coly. Druhý den už byl v pohodě.
Ta horečka - no pokud jí dáš čípek, a ona ho vykadí, tak jí to asi moc nezabere. Ale 2 dny na horečku jsou OK. Nevím, jak je Kačenka stará.
Já sama osobně jsem salmonelu měla, lítala jsem teda daleko častěji, než 3x denně. Proseděla jsem i celou noc na WC. Pak šla ze mě i krev. Ale věř, že u Kačenky to salmonela nebude ;-)
Chápu, že máš strach, já jsem byla taky vždycky totálně vystrašená, ale většinou je Daník max. po dvou dnech OK. Tak držím palečky, ať jste taky brzo v pohodě! A drž se, bude to dobré ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka