Přidat komentář

Ahojky, tak snad to dopíšu, než se malej rozkňourá;)
1. teď jsme měli pátý výročí svatby, předtím jsme spolu chodili 14měsíců.
2. Velkou asi ne, my se hádáme průběžně pořád, manžel občas i odchází, posledně i odešl, ale jen pro rohlíky.
3. No, když je to fakt velký, tak pár dní sme pak milejší, hlavně on, teda, pro ty rohlíky odešel v sobotu, a od tý doby je sladkej a něžnej;)¨
4. Když přijde v sedm večer, tak s náma večeří, pak mi pomůže uložit děti, a koukáme na matku, nebo teď zas na Big bang, nebo na něco v PC, na zítra jsou v plánu díly Gildy co jsme za poslendí měsíc nestihli zkouknout;), když příjde v sedm ráno, tak do do jedný spí, pak se s náa naobědvá, a jde se ven, pak buď zas odchází do práce, nebo něco dělá doma, nebo paří hry s tim staršim na klíně, nebo blbne s dětma, nebo se rozčiluje, že s emu pletou a nemůže dělat to co si naplánoval (my pořád budujem byt;))
5. Tak různě, jak může, myslim že celkem dost, hlavně tomu staršímu, s tim už je sranda;)
6. Sám s nima chodí hodně vzácně, tak jednou za tři měsíce, ale když neni v práci tak dem všichni spolu.
7. No, to se mi zatim naštěstí nepovedlo, ale jak ho znám, tak by říkal: "A zase, když ho hlídáš TY! to je ZAJÍMAVÝ, že mně se to nikdy nestane!":-(
8. Myslím si že přiměřeně, fakt netuším kolik, nejčastěji asi paří gildu, a při tom je naštěstí aspoň doma;)
9. Tak jednou za dva měsíce, i když co jsme teď byli dva apůl týdne na dovoený na Moravě, tak tam byl tušim třikrát.
10. 4 000, z mýho účtu odchází z rodičáku měsíčně 5 nebo 5,5 tisíce měsíčně na poplatky za byt, elektrku a plyn, tak proto, jinak bych to nepotřebovala;)
11. No jasně;): "Co je to tu zas za bordel, na tom stole?" "To neni můj bordel! To je TVůJ bordel!":-)))) Ne;), tak jeho jsou kartičky a figurky a moje zase barvy, látky a korálky, každej máme svý oblečení, kartáček, mobil... a jinak je to prostě naše;)
12. Celkem jo, ale vyžaduje za to chválu a tváří se, že jsem neschopná, rád říká věci jako: "A takhle uklizený to má bejt pořád. " nebo "A to to tak nemůžeš mít každej den?" a "Takhle bych si přál, aby to tu vypadalo vždycky když přijdu domu."
13. po té co uložíme děti, než nám začne TV si někdy povídáme, někdy se hádáme a někdy dovádíme;) občas zvládneme i všechno;)
14. Myslim že jo, nevzpomínám si na nic co by slíbil a nedodržel.
15. Téměř vždy, jen velmi vzácně ne, a rekord má asi hodinu, ale to je asi čtyři roky zpátky a protáhla se u brigáda.
16. V zásadě ano, i když v některých chvílích hodně divokých hádek mám pocity nepochopení a pochybnosti.
17. Ano.
18. Většinou, nesmí zrovna pařit, pak jo. s nevnímáním mám spíš problém já, jsem roztěkaná a nepozorná a věčně trochu mimo.
19. Většinou ano, ale jsou věci, který mu říct musim, třeba dnes sme se hádali na téma, že jemu nemůže dojít, že mi má pohlídat hrnce na plotně, když já jdu umýt dítě co se v prostřed kuchyně zrovna poblilo, přestože je u toho v tý kuchyni a vidí, že ho odnášim a že vařim;)
20. Ano, a v jistém smyslu by se mi chtěl věnovat ještě víc, než já zvládám;).
:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka