Přidat komentář

In reply to by Any

Tak to budete mít v autě srandu :€): Já už taky uvažuju o větší sedačce, všecko je tak na bodu zlomu, i se sedačkou, vaničkou, i botkama.
Ona ta naše papá, to jo, ale nekojím, jsem už dlouho na UM, teda malá... to je trochu ten problém, protože kojené děti nemají prý s hrníčky s pítkem problém. Takže u nás jde spíš o pití...s jídlem problém není, spíš naopak, padá to do ní, jak to pece. Aspoň to.
Je fakt, že ta kaše mizne rychle a stojí penízky. A ty granulovaný čaej u nás taky stojí kilo, no ale hlavně, aby pila. My si to zatím můžeme dovolit, i když je fakt, že nerada vidím, jak sosá ten cukr v tom. Zoušela jsem nabídnout Sunárek, ten je slazenej laktózou, což je prý z hlediska zoubků lepší, říkali v lékárně, ale Sunárek drink jí nejede! Já se nedivím, je to jakýsi umělý. Nejlepší je voda, nebo neslazený čaj... Ale to mi nepila nikdy, dokonce i když byla malinkatá a měla horečku, to prskala ven :(
No, uvidíme. Dneska zavádíme poprvé na noc kaši, tak jsem zvědavá, jak se bude budit žízní :^O^: , bude-li. Trochu z toho mám děs, ale tak, naučit se to musí, že. Prostě pevné nervy :ww:

Opatruj se a na tu večeři, nevím... na kousky chleba je ještě asi brzo, že?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka