Přidat komentář

Ahoj Lucíku, Tobík je krásňoučké mimi.Zvládáte toperfektně přes to všechno.
To se nedá nenapsat:
My jsme začali kojit přes kloboučky už v porodnici, protože Vojtíšek neotevíral moc pusinku a držel vždy jen bradavku a taky proto, že mám trošku ploché bradavky.I přes kloboučky se mi udělaly ragády ... pořád neotevíral dostatečně tu pusenu, tak jsem mu to tam just nějak nacpala a pak to tedy bolelo i přes ně.Postupně jsme trénovali.Když měl Vojtík 3 kg (poradila laktační poradkyně v nemocnici), začínali jsme kojit bez ale postupně.To potom nastalo peklo pekelné :00: Takovou bolest jsem ještě nezažila.ze zaťatými zuby, slzami v očích a zkroucenými palci u noh jsem kojila.Taky se mi 2krát tvořil zánět do prsa ale já to hned zastavila ... jakmile mě strašně bolelo prso, bylo červené a dostavili se horečky, tak jsem z něho pořád kojila a odstříkavala.Do dvou dnů to bylo zase ok.Později jsem zjistila ten syndrom.Bepanthen mi nepomáhal na prasklinky, tak mám teď Purelan a je to lepší.I ty bradavky si po 2 měsících téměř zvykly-už mě to bolí jen trochu a chvilku.Jsem ráda, že jsem to vydržela.
KOjící polohy jsme zkoušeli 3, teď máme už jen 2.Ta jedna, miminko na hrudi, mu zezačátku vyhovovala nejvíc, tak se dokázal dobře přisát.
Ty jsi si toho vytrpěla ale mnohem více, krvavé bradavky jsem neměla.Přeji ať to je brzy ok a máš z kojení jen a jen radost.
:kiss: :c: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka