Přidat komentář

Nás loni stál týden v Chorvatsku s all inclusiv, ve 4 hvězdičkovým hotelu 36tis - na first minute. K tomu si dej cestu. Za 14 dní v Egyptě s all inclusiv a 5 hvězd dáš míň. A můžu osobně říct, že do Chorvatska mě už níkdy nikdo nedostane.
Pro prcky studený moře a na většině míst kamenný pláže. Hotelů s bazénem je minimálně. A hlavně ty 4 hvězdy v Chorvatsku se nedají srovnat ani se 3 hvězdama v Egyptě, a to už mám sjetý Egypt i Tunis.
V Egyptě tě nepřekvapí počasí, stále krásně, krásně teplý moře. Když najdeš hotel, kde bude přístup do moře bez korálů, a korál třeba bude dál, tak si myslím, že to bude super.
Manžel se taky bál lítat, a teď už by jinak na dovolenou nejel. Pokud teda chceš dovolenou, kde se bude líbit manželovi, tobě i dětěm, tak Egypt můžu doporučit. My právě jezdíme kvůli šnorchlování, jinak by mi manžel u moře nevydržel. Takhle se zabaví, stále fotí nový rybičky a je spokojenost. Sníst může kdy chce, co chce. A když chceme na výlet, tak se nebojíme si ho zaplatit u místních prodejců. A na hotelech ti i s jídlem vyjdou vstříc, pokud nahlásíš, že nebudete na oběd, vždy nám bez okolků udělali balíček s sebou.
Pokud se budeš držet střídmě s jídlem a nebudeš pít pití s ledem, tak se nemusíš bát faraona. Lidi se vždycky přežerou nebo pijou pití s ledem, a pak se diví.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka