Přidat komentář

Ja mam nehty ktere se v podstate udrzuji sami a lakovani me vzdy bavilo. :-). Ted uz nemam tolik casu, ale i tak si obcas udelam radost. Mam rada tmave a vyrazne barvy, protoye mi prijde, ze ty vypadaji super i na kratkych nehtech. Piluji si je dorovna - u tech kratsich to pak vypada, ze jsou delsi. Mam skleneny pilnik (uz nekolikaty) a nedam na nej dopustit. Az tak drahy neni a vyplati se.
Tady par tipu:
- Lakovat zacni napred nejakym svetlejsim lakem, at si vyzkousis, jak zachazet se steteckem. Pak bych doporucila perletove nebo se trpitkama, - nejsou na nich videt pripadne nerovnosti.
- Napred taky pekne zatlacit kuzicku, at mas plochu na lakovani co nejvetsi.
- Namoceny stetecek otri napred o horni polovinu nehtu a az druhym tahem nasad u kuze. Tim nebudes mit na stetecku moc laku, ktery ti zatece za kuzi.
- Prvni tah delam uprostred a pak teprve po stranach.
- Vetsinou si jeden vecer udelam jednu vrstvu a dalsi den druhou. Je to rychleji suche a nemusim se bat, ze se nekde porypu.
- jakmile mas lak napovrchu suchy, da se schnuti urychlit namocenim rukou do studene vody
- jestli je lak stabilni (ale ne uplne suchy) poznas spickou jazyka. Pokud je lak jeste cerstvy, tak pali :-)
- obzvlaste kdyz mam barekny lak, tak ho nosim porad u sebe, abych mohla kazde pripadne odlooupnuti ihnet opravit. Kolikrat staci dolakovat ustiply rozek a mas na dalsi sva dny pokoj.

Uf, asi se do toho jeste ted pustim :-D. nejak jsem se natesila :-D

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka