Přidat komentář

Tak to teda vůbec nejsi, nebo pokud jsi, tak jsme dvě :///:
Jsem dneska nějak naměkko, a nemůžu se na tu mojí 4,5 měsíční lásku vynadívat :c: Mám o ní pořád hroznej strach a zároveň z ní mám neskutečnou radost a chtěla bych jí pořád jen muchlovat a pusinkovat (ale jinak jsem normální :00: )
Před chvíli byl na Prima Cool pořad jak stavěj v USA chudým rodinám nové domy a byla tam rodina, taťka a 3 dcerky, nejstarší 6let nejmladší bylo do půl roku a neměli maminku. Prý si jednou šla lehnout a už se nevzbudila (důvod nevím, neviděla jsem začátek). Koukala jsem na to a držela v náručí naší Kájulku a bulela tu jak alík. Je to hrozný, a já tu naší holku mám ta strašně ráda :w: :h: Ach jo, svět je nespravedlivej :r:
Musíme si je užívat, hrozě to s nima letí.
A s tou druhou fazolkou - nedávno mi bylo špatně (asi změny počasí) stejně jako vloni touhle dobou, když jsem byla na začátku těhu. Tak jsem říkala miláčkovi, jestli si je jist, že nemůžu být znovu (nepoužíváme ochranu) a vůbec to nebyl nepříjemnej pocit, dokonce i taková jako jiskřička radosti se objevila :€m: Ale teď si naplno užívám Káju, až budou 2 tak svůj čas budu muset rozdělit, tak si jí teď chci užívat maximálně :C]]:
Tak si to taky užívej mamčo a těš se na další štěstíčko. Kdy plánujete druhé? My do 3 let, mám mateřskou na 3 roky.
:a: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky