Mě víc zabírá na rozmražení voda studené..maso v ní nešedne..v horké se okraje skoro uvaří..
Když máš ostrý nůž a maso již dáváš očištěné..tak jde polorozmražené pokrájet a osmaahneš ho pomaleji..než obvikle. Nebo ho udělám v papináku.. a super. Taky se mi to stává a hodně často, že bud nevyndám maso a nebo jiné, ráno to pak honím :)
A jinak dneska máme br.guláš od včerejší véči a k tomu těstoviny se zeleninou a kuřecím masem (zapékané se sýrem).
In reply to Když zapomenu maso by Lucinky
Mě víc zabírá na rozmražení voda studené..maso v ní nešedne..v horké se okraje skoro uvaří..
Když máš ostrý nůž a maso již dáváš očištěné..tak jde polorozmražené pokrájet a osmaahneš ho pomaleji..než obvikle.
Nebo ho udělám v papináku.. a super.
Taky se mi to stává a hodně často, že bud nevyndám maso a nebo jiné, ráno to pak honím :)
A jinak dneska máme br.guláš od včerejší véči a k tomu těstoviny se zeleninou a kuřecím masem (zapékané se sýrem).