Přidat komentář

In reply to by Lucinky

Mě víc zabírá na rozmražení voda studené..maso v ní nešedne..v horké se okraje skoro uvaří..

Když máš ostrý nůž a maso již dáváš očištěné..tak jde polorozmražené pokrájet a osmaahneš ho pomaleji..než obvikle.
Nebo ho udělám v papináku.. a super.
Taky se mi to stává a hodně často, že bud nevyndám maso a nebo jiné, ráno to pak honím :)

A jinak dneska máme br.guláš od včerejší véči a k tomu těstoviny se zeleninou a kuřecím masem (zapékané se sýrem).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka