Přidat komentář

Ahoj,
pokud plně kojíš, tak je úplně normální, že stolička bývá hodně řídká a to třeba i pětkrát denně. Tuhá hovínka bývají u miminek krmených UM, ale plně kojená miminka mají kakání opravdu hodně řídké, zvlášť takhle ze začátku, kdy se střevíčka teprve přizpůsobují mlíčku. Myslím, že se nemusíš bát, pokud malá nemá horečku, nezvrací, hezky bumbá a přibývá na váze, tak je určitě vše v pořádku.
Teď jsem četla níže, že se všechno kakání vsákne do plínky. Tak to teď opravdu nevím, jestli je to normální. Myslela jsem, že má malá stoličku v podobě řídkých míchaných vajíček, ale pokud je to opravdu jenom voda, tak možná by vám mohla doktorka udělat nějaký výtěr, aby se ujistila, že malou netrápí nějaký bacil.
To večerní brečení může být způsobené tříměsíční kolikou, která trápí spoustu miminek každý den vždycky ve stejnou hodinu. Na každé miminko pomáhá něco jiného - vyzkoušej masírovat bříško, přitahovat nožičky k bříšku, aby se uvolnily prdíky a hlavně nechávej malou odříhávat po kojení, aby se jí nehromadil vzduch v bříšku a netrápilo jí to. Víc Ti určitě poradí vaše dětská doktorka nebo najdeš spoustu rad i na internetu.
Pa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka