Přidat komentář

In reply to by J-Jitus

Taky mi to včera blblo, dlouho mi nešly stránky vůbec načíct a pak nešlo psát příspěvky a komentáře....
Koukám, že už to máš za pár... Já zrovna 21.7. začínám předporodní kurz :-) Hormony jsou šílenost, jsem pořád z něčeho dojatá a na muže chudáka jsem protivná.... ten si chudák se mnou ještě užuje do toho října ;-) Ale po porodu už bude dobře, doufám.
Já jsem s tím nakupováním děsně netrpělivá a nemám pořádnej systém. Jak se těším, že budeme mít konečně miminko, tak jsem chtěla nakupovat už v únoru :-D... ale nakonec jsem se ovládla a postupně se na to vrhám teď. Spoustu věcí ale ještě vůbec nevím, přesně jak říkáš s kosmetikou třeba... jsem ztracená z toho množství všeho... jak třeba vybrat vaničku? Proč je milion druhů? Co je na tom tak speciálního? A tak podobně. Koš na pleny asi kupovat nebudu, to mi přijde zbytečný, ale možná, že změním názor, až s enám budou kupit smradlavé plínky a muž bude odmítat chodit s košem každý sen :-). Monitor dechu asi naopak pořídím, ale třeba kámošce dost blbnul a pořád jí dělal noční šoky, když začal pískat bez důvodu.... No ještě to promyslím.
Jaké budeš používat plínky? Jen jednorázovky nebo uvažuješ i o látkovkách (těch moderních myslím)? Já se sice snažím být ekologická (v rámci normálu, žádnej extrém), ale tohle jsem ještě taky nevymyslela...
A to je pořád něco.... další a další otázky :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka