Verunkok, dělám podle té tady stokrát zmiňované kuchařky různé zeleninové kombinace. Vždy osmahnout cibulku na sluneč nebo oliv oleji. Přidám mrkev, cuketu, brokolici, hrášek a povařím do měkka. Nebo přidám mrkev, sladký brambor, hrášek. Atd atd, těch kombinací je spousta. V sobotu jsem dělala svíčkovou na smetaně a ten základ mrkev, petržel a celer jsem jí rozmixovala i s masem a jak si chrochtala. Bez masa to může být pro vás. Na přesnidávky vařím buď jablíčko nebo hrušku nebo dohromady mix s rozdrobenýma sušenkama, někdy přidám jogurt. Nebo banán nebo jablko s broskví. Fakt je toho fůra. Skleničky mi nežere, tak jen vyvařuju. Tož bon apetit. Snad jsem pomohla.
Verunkok, dělám podle té tady stokrát zmiňované kuchařky různé zeleninové kombinace. Vždy osmahnout cibulku na sluneč nebo oliv oleji. Přidám mrkev, cuketu, brokolici, hrášek a povařím do měkka. Nebo přidám mrkev, sladký brambor, hrášek. Atd atd, těch kombinací je spousta. V sobotu jsem dělala svíčkovou na smetaně a ten základ mrkev, petržel a celer jsem jí rozmixovala i s masem a jak si chrochtala. Bez masa to může být pro vás. Na přesnidávky vařím buď jablíčko nebo hrušku nebo dohromady mix s rozdrobenýma sušenkama, někdy přidám jogurt. Nebo banán nebo jablko s broskví. Fakt je toho fůra. Skleničky mi nežere, tak jen vyvařuju. Tož bon apetit. Snad jsem pomohla.