Přidat komentář

Ahoj Slunko,

máte mooooc hezký fotečky!!! :) Gustíkovi je zrovna dnes 14 měsíců a kupodivu k jeho čtyřem zubejdům včera a převčírem přibyly další dva nahoře - dvojky. Nevím, jestli kvůli tomu jsou neklidné noci, ale fakt je ten, že jakmile jsme se vylízali min. týden z jedný nemoci, kdy bral atb, tak to na nás skočilo opět včera a dneska jsem atb dostala já, prtž se z toho bacila nemůžu už druhý týden dostat. A to jsem taky nemarodila kolik let! A už vůbec jsem krom v nemocnici po operaci nikdy atb neměla, tak snad zaberou rychle ://:
A za jak dlouho by se měly Petíkovi ty nožičky srovnat, když budete poctivě cvičit? Nemluvila dr. třeba taky o botičkách? Já se snažim dávat si na to majzla :) Ale taky nevim, jestli když mu v Daichmanu nebo v CCC koupim botky za 300-400kč, jestli jsou správný nebo né. Samozřejmě jsou tam i za 1000kč, ale tak člověk neni tiskárna, že? Dala ti dr. nějaké rady ohledně toho?

Taky jste mě zaujali s tím znakováním :) Já jsem se o tom dozvěděla až když byla malému přesně rok, a tak už jsem nějaké to znakování zavrhla, ale u druhýho bych to chtěla zavést. Taky u toho musí bejt pořádná dávka trpělivosti, co? Každý den na to myslet, abys to nezapoměla při komunikaci ukázat... :)

Mějte se fajníkově a hooodně zdravíčka! K&G

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka