Přidat komentář

Ahooooj kamaráde !!! Marůdku, brzy ať je ti dobře a mamce a taťkovi také !!!
S tou zahradou jako bych to psala já !!! Nejlépe mu je v garáži s taťkou, miluje šroubováky, klíče a všechno možný, co najde. Taťka to pak hledá v trávě po celé zahradě :(. Já jsem ráda, že mohu "jen" dohlížet a nemuset zabavovat a tím si odpočnu. Úplně nejlepší je, když vůbec můžou od nich zdrhnout třeba domů poklidit :). Jakmile jdeme domů, řve a musím zavřít dveře, jinak by vyběhl opět ven. Představ si, že hned ráno mu nasazuju boty, protože hned po snídani mažeme ven a boty mu sundávám až večer :).
Se slovama jsme na tom možná hůř. Ještě neříká vůůůůbec žádné slovo, jen ty své žvatly a slabiky. Ríká často mama, ale nevím, jestli tím myslí mně (to spíš ne), nebo jídlo jako ham nebo je to jen jeho oblíbená slabika :). Ale rozumí mnohému a i znaky už začíná opakovat. Aspoň tak.
Jinak koukám, že se Gustíkovi ve vodě moc líbí, to je moc fajn, my už pokračovat nebudeme, Petík si to moc neužívá, i když pod vodou už jsme, ale spíš ho baví hry s dětmi a pak herna po plavču :). Teď v létě budeme snad v bazénu u babičky trénovat sami :).
Tak se mějte moc pěkně !!! Katka a Petík :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka