Přidat komentář

In reply to by Magla

tak takový typ, kdy jsou dvě dětské jsem taky nenašla. já mám chůvičku od topcomu babytalker 2000 a je super v tom, že je digitální, takže se neruší s ostatníma "kanálovýma" chůvičkama. já právě měla se sencorem ze začátku ten problém (než mi teda jenom šuměly),ž e jsem na ně chytala děti od sousedů, ale ty svoje jsem nikdy chytit nemohla :-(. řekla bych, že ty co chytáš na určitých frekvencích by se pravděpodobně rušily.
jinak já mám teď chůvičku puštěnou vlastně nonstop :s: když jsem měla jenom synka, tak jsem si nechala otevřený dveře a slyšela jsem ho, protože bylo v baráku ticho, teď nemám šanci :s:
kdyby jsi kupovala chůvičky dvě, tak by asi bylo potřeba pořídit tu druhou právě digitální, aby si "nepřekážely" pak mě ještě napadá - kdysi tu někdo radil koupit si místo chůviček vysílačky, že fungujou líp. tak jestli se nedělají třeba vysílačky v několika kusový sadě...a nebo šikovnýho kamaráda, co se rád vrtá v podobných zařízeních, že by ti něco takovýho seřídil, aby to fungovalo, věřim tomu, že to jde

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka