Přidat komentář

In reply to by Blue Jane

Já bych taky byla moc ráda, kdyby u porodu byl. U toho prvního byla nakonec kamarádka, za což jsem jí vděčná, i když to byla bezproblémová rychlovka. Myslím, že kdyby byl doma, tak tam půjde a taky bude rád (určitě raději, než když takhle Míšu viděl až v jejích 4 měsících), ale prostě není z těch, kdo se na to těší od positivního testu.
Teď bych chtěla aby se povedlo, aby tam byl. Ale raději se moc netěším, Míše bude 19 měsíců, tudíž bude třeba ji někam "umístit". Jak říkáš - raději fofr sama, než čekat.
Já jsem to hlavně myslela tak, že pokud chlap nechce, tak se nelíbí, když se na něj tlačí. Někde jsem četla pěkný názor, že dříve to nebylo zvykem a najednou se to rozmohlo, až někdo může mít pocit, že tam chlap bát musí. Ale pokud se na to on z nějakého důvodu necítí, není asi pro nikoho dobré, aby tam byl. Ženské od malička tak nějak tuší, že pokud budou chtít vlastní dítě, budou muset u porodu být. Chlapi ne.
Každopádně přítomnost u porodu ještě z nikoho dobrého otce neudělala.
Jinak teda s tím prvním porodem to je jak z jiného světa (snad to nezní moc blbě, ale nevím, jak líp se vyjádřit), to si ani nedovedu představit, že by se rodina dozvěděla, že rodím, až když bych jim chyběla (zvláště v dnešní době mobilů, kdy se mě každý den někdo ptal, jestli UŽ).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka