Přidat komentář

Ahoj Jani. Je mimoc líto co si musíš prožít,ale věř že je to hodně i o psychyce.Mě holky taky nepapali a ve 4 týdnech si dali max 60 ml mlíčka.Já se napřed stresovala tím, že nechtějí prso, pak mi zmizelo mlého a po propuštění dom taky špatně papali. A to měli 2kg a 1800g takže to byl strach. Ale jakmile jsme se dlal já dohromady ony začali taky spolupracovat a během 14 dnůjsme byly všechny 3 ok.
A už v por. blinkali a neudrželi to.A pomohlo nám zahušťovadlo. Jmenuje se to nutriton.Zarazilo mne,že ti to dr. neporadil. Přidává se do mlíčka jak MM tak UM a ono to papání zahustí a tím se lépe udrží v žaludku. My ho přidávali do jídla do 5 měsíců. Jen to nedělej dle návodu na krabici (byla by to kaše) ale já měla vyskoušené do 90ml mlíčka půl té malé odměrčičky v balení a stačilo to aby neblinkali . A dnes jsou holky váhově i vzrůstem jako by byli jedno mimi a ne dvojčátka v půl roce mají přez 7 kg :-)
jo a na uklidnění palakjíích miminek výborně funguje velký míč a hospat na něm. Jemné rytmické pohyby , které jim připomínají bříško .Nám to vždy hodně pomohlo.....

Tak přeji hodně štěstí a sil a hlavně té psychické pohody

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky