Přidat komentář

In reply to by Zuzana.Picmouse

Ahoj, děkuju za odpověd a za zkušenost..teda fakt pár hodin a udelat znova?? V příbalovým letáčku nic takového nepíšou, teda to jsou věci vůbec jsem to netušila.

Jinak IVF je umělé oplodnění, obnáší to píchání si hormonů do břicha atd. tak jsem si myslela ze je ten test nak ovlivnene..no me slaba carka vysla taky 11. den cyklu a 10. den cyklu jsem s manzou stejne spolu zasejvali (jak píses ... :) )
pak zadna carka pak zase zadna a 14 den cyklu zase slaba pak zas nic (radeji jsem ve stejny cas merila kazdy den ale ze bych mela pri slabe carce zkouset znovu vecer me ani nenapadlo, tak asi to je nak jeste ovlivneny z lecby na IVF. Ale dalo by se rict ze jsme to reda asi na ovulaci nevychytali kdyz slaba byla (poprve) 1. den cyklu ale zasejvali jsme od 10. dne cyklu tak snad se tam naky den spermijky udrzi, ne??

No jinak jeste neda se to poznat nak podle nakych priznaku ta ovulace?Nekde jsem cetla ze jo.

Me pred vcerejskem a vcera bylo dvne tak slabe spatne a vcera doonce jsem mela naladu naprd takovou litostivou, smutnou, nevrlou...proste nevedela jsem co s tim..Dnes jsem na WC zjistila (promin ten popis ale teeba mi ze zkusenosti poradis)takovy hlen čirý dost velký a takovy pevný, popsala bych to jako bílek od vajícka pred uvařenám akorát pevnejsi trochu.

No a k vaší situaci, myslím že je to sranda, zadny trapas. Takze vám to i dokonce vyslo??Jsi tehotna??

To je bezvadný!!! Gratuluju

A dekuju za radu, priste budu chytrejsi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky