Přidat komentář

Holky, můj muž je v dárcích zlatej... Ale nebyl takový vždycky... Třeba definitivně zazdil naše první společné Vánoce, to jsme měli zrovna takovou složitou situaci (nastěhoval se k bývalce, byli jsme definitivně a neustále v sobě, prostě děs a hrůza, ale milovala jsem ho jak nikoho), dáreček žádný, ještě byl překvapený, že já pro něho něco mám. Strašně mě to mrzelo a na férovku jsem se rozbrečela (a že to běžně nedělám).
A asi se z toho nějak poučil, protože dneska... siice se mu vždycky musí opatrně naznačit, že se něco blíží (něco jako "To jsem zvědavá, co letos dostanu k narozeninách", nebo když jsem byla těhu, tak "Tohle by se mi líbilo za porod." :-) ) Pak se většinou chytne a musím říct, že má báječný vkus, stačí ho navést... Když si vzpomenu, jak se choval můj táta, jsem opravdu šťastná, že svého muže mám.
Ale vloni jsem já byla hrozná, manžel nedostal nic k letošním narozkám, a to byly třicetiny... měli jsme tou dobou měsíční Ivču a já měla co dělat sama se sebou... Ale domluvili jsme se, že až budeme mít první společný "výlet" někam na nákup, něco si vybere na můj účet ;-)
Zkoušíte to těm svým nějak opatrně připomenout? Můj muž je někdy zapomnětlivý, ale to já taky ;-)
J.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka