Přidat komentář

tak malýmu je dvanáct a půl měsíce. Se spaním je to to samé,od pátého měsíce spí se mnou,páč se mi nechce pořád stávat k postýlce,někdy se budí i desetkrát za noc,ale za poslední týden se to dost zlepšilo,na dnešek to bylo "jen" třikrát,takže paráda :one: Postýlku už jsme dali pryč z pokoje,akorát tu zavazela :s:
S jídlem je tpo taky boj,jí krásně,ale furt vymýšlet něco nového.....naštěstí mu nevadí jogurty,takže ty jíme často,jenom obměňuju ochucený s bílýma,které ma radši a do nich strouhám jablíčko,hrušku,nebo rozmačkám banán,chlebík s lučinou,přesnídávky...... K obědu miluje rajskou a kuře na paprice,zkoušela jsem i červenou čočku a ta se moc neujala,ale miluje hustý polívky,nejradši s rýží a všelijakou zeleninou.......
Pindík nám přetáhnout nejde,při každým koupání zkouším,ale ne silou,zatím je čas,tak to nehrotím.
Nechce se mu moc mluvit,má tu svojí hatmatilku a s tim si vystačí,umí jen mňam mňam a ded-jako děda. Ale jinak je šikovnej,chodí už od jedenácti měsíců,rád si hraje s různýma vkládačkama a skládačkama,miluje prohlížení knížek a časopisů,když mu říkám co je na obrázcích,některé věci umí donést,když mu řeknu,uklízí si po sobě,donese bačkorky když mu řeknu a cpe si je na nožky,což je fakt sranda,no už je toho spousty. A taky "už" máme čtyři zuby :€Ss€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka