Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ já říkám, že proč ten Mudr. chce ze mě udělat pitomce, když v životě tento záchvat neprodělal a kouká na mě jako bych si vymýšlela, já mu tenkrát řekla, že se mi strašně motala hlava, že jsem se cítila jak při strašné opici, motala jsem se i cestou do koupelny jak ožralá a on na mě... neberete nějaké prášky, nepijete alkohol? To nebude epi. záchvat to by jste si nic nepamatovala :-D FAKT ODBORNÍK !!!! Já si nic nepamatovala ze záchvatu, jen jsem popsala co si pamatuji naposled.
Tentokrát se mě tento doktor ani neptal jak to probíhalo a co tomu předcházelo :-(
Syn mi dnes říkal, že se tátovi nemohl dovolat a že jsem se stále neprobouzela, tak volal tu 112, přijeli prý strašně rychle.On jim tvrdil, že jsem těhu a já se prý probrala řekla, že to není pravda-chtěli po něm občanku,průkazku nebo něco, ale prý nevěděl, kde ji mám a pak volal táta, tak telefon předal záchrance a manžel mi tvrdí, že mu tvrdili, že na něho počkají, byl doma za 5 min. na to !!!! a záchranka nikde jen zpráva, že jsem měla podle příznaků epi. záchvat!
Pak mi to někdo vysvětlete-tenkrát mě odvezla záchranka a byl doma manžel !Teď jsem byla doma s 10tiletým dítětem-těhotná!!!! a nechali mě doma.Mám se chuť jít někam rozčilovat, ale má to cenu? Jo a věřte nebo ne-nikde není podpis ani jméno doktora který byl u nás doma!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka