Přidat komentář

Ahojky, tak nase mala taky ma obcas takove obdobi, kdy pres spanim place. Ja vetsinou volim metodu prichodu a odchodu a kdyz uz tam jdu popate tak pak intervaly prodluzuji a ona nakonec usne. Akorat vzdy zkontroluji zda neni pokadena, nema zizen nebo nema horecku. Hodne se nam toto stavalo kdyz rostly zuby, tak jsem namazala a pak treba usnula. Taky takto zlobi kdyz je doma tatinek neb ten ji jde drzet za rucicku tak si vylozene vyrvava jeho. Jakmile neni doma tak to zkusi jen obcas, ale zhasne mnohem rychleji.
S tim usinanim je to tezke. My se s chlapem kvuli tomu casto hrozne hadali, jemu se muj pristup rizeneho place nelibil a bojkotoval mi me snahy. Nakonec diky tomu, ze jeden mesic mel cely nocni, jsme to s malou zvladly a naucila se usinat sama v postylce v poledne i vecer. Ted byla nemocna a vzhledem k tomu, ze si chudinka vytrpela povolila jsem ji spat u nas v posteli (je ji 18m) a chlap teprve ted poznal jak je fajn, ze spi v postylce neb za ten tyden chudak brblal, ze se vubec nevyspi. ze mala ho utlacuje, kope a fackuje :c:
Takze ja zase sebe pokladam, odpovim ted na vsetecne otazky, necham rozsivcenou lampicku an tlumene svetlo a odchazim. Pokud place prijdu, zkontroluji, ulozim a odchazim. Klidne praktikuji i hodinu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka