Přidat komentář

ahoj, tak to by mne zajímalo, co je to za laktační poradkyni, řekla ti teda pěkný nesmysli. Kojit se má tak, jak si dítě řekne, ne však dřív jak za hodinu spíš 1,5 hodiny, protože jinak bys mu akorát způsobila bolení bříška. U jednoho prsu max. 15 minut, ze začátku se prsa střídají kvůli nastartování laktace. Kdybys měla dítě přicuclé třebas hodinu, tak si akorát odrovnáš bradavky.
S tím spaním v posteli, to je každého věc, jak mu to vyhovuje. Já jsem obě své děti měla v šestinedělí u sebe v posteli, bylo to pro mne pohodlnější. Když už se nebudili tak často, tak šli do své postýlky.
Co se týče nošení, tak dítě do 3 měsíců nošením nerozmazlíš. Některé děti vyžadují nošení víc než jiné. Místo nošení můžeš také zkusit pevné zavinutí, které dítě zklidní.
Řiď se hlavně tím, jak to cítíš ty. Pokud s dítětem v posteli spát nechceš, tak nespi. S tím nošením se řiď taky podle sebe. Moje první dcera nošení téměř nepotřebovala, za to druhá se první 3 měsíce víceméně pronosila (v šátku). Každý mi říkal, že si ji na to naučím a že bude rozmazlená. Není to pravda. Po tom 3. měsíci jsem to začala omezovat, protože už se zabavila třeba v lehátku nebo pod hrazdičkou.
Tess

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka