Přidat komentář

:a\|: 10m/8,9kg/3,85kg
:a\|: 5 jídel + kojení ... ráno kojím, ale už spíš jen žužlá prso, než by pila a navíc jí vylezly nahoře 4 zuby, takže mě pěkně kouše, až mi občas teče z bradavek krev :-(, takže už začínám dávat po ránu Bebu - musíme mít HA (té vypije čím dál víc - dnes 180ml, ale ze začátku zpět 14 dní - vůbec nechtěla), pak svačina mezi 9-10 ovocná přesnídávka, 12 oběd masozeleninový + příloha /brambory, rýže, těstoviny, kuskus/, 14-15 svačina bílý jogurt, 17 nemléčná kaše s trochou ovocné přesnídávky a večer po koupání v 19:30 kojení no a pak kojím v noci, podle toho jak se vzbudí,a le začínám to už dost omezovat...
:a\|: nevážím, ale odhadem jogurtu sní tak 150-250g, obědu 150-200g, ovocné přesnídávky tak 200g - většinou jí dávám, kolik chci, neomezuji ani nenutím a podle dr. má dobré míry - je docela dlouhá, takže žádný tlouštík... :-)
:a\|: nejraději má ovocné přesnídávky a mrška :-) si vynucuje ovoce jen ze skleničky, takže když jí rozmačkám banán, musím ho dát do skleničky... :-)
:a\|: musíme dodržovat do 1 roku HA omezení, takže najíždíme na všechno dost opatrně a spoustu potravin Šárka nesmí, takže většinou podusím zeleninu, povařím maso, přidám kapku oleje a přílohu. Co se týče ovoce, tak většinou kupované přesnídávky, nebo rozmačkaný banán či rozvařené jablko/hruška. Přes den občas dám kukuřičné křupky a v neděli měla poprvé kousek rohlíku a docela jí chutnal, ale nechci jí ho dávat moc často, kvůli soli, kterou by neměla.
:a\|: mixuju, ale krátce, takže nechávám kousky...některé potraviny už jen rozmačkávám vidličkou... ze začátku chtěla vše jen dohladka, ale teď už jí i kousky těstovin atp.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka