Přidat komentář

In reply to by lucky2

no, zkus to, ale ne každý praktik má kurz, je na to potřeba školení a také je to investice do přístroje, nevím, kde máš neurologa, ale ten, i ortoped nebo rehabilitační lékař Ti může vypsat žádanku na oddělení rehabilitace,ale záleží jakou máš zdravotní pojišťovnu, ta moje to např.neproplácí, tam máš sice jenom pár "ošetření", ale i tak :-)
Já jsem chodila denně, s dvojčatama to bylo logisticky dosti náročné, měla jsem 4,5minuty na každou ruku a chodila jsem opravdu (kromě dvou dnů( skoro čtyři měsíce.
běžně se myslím platí 40Kč za jedno sezení, ale to není plošné, každý má ceník svůj.
Můj doktor nechtěl platit, že když jsem z "oboru", že se to nehodí, on je moc fajn, pomohl mi v mnoha jiných situacích.
Ale když jsem před Vánoci končila, peníze a nějaké drobnosti(víno.... sladkosti, svícen pro jeho ženu) samozřejmě dala i pro jeho sestřičku jsem měla pozornost, protože mě brala přednostně, když mě zahlédla v čekárně, hned mě zvala dál, takže jsem nikdy nečekala a do dvaceti minut jsem byla doma.
pojišťovna dává tuším deset nebo dvanáct ošetření, ale to opravdu nestačí a další možnost je čerpat až za tři měsíce.
je to záležitost hodně dlouhodobá, ale operaci zatím rozhodně nepodstoupím, jednak kojím, jednak pak se s rukou nesmí moc hýbat a namáhat ji - dlahu bych s dvojčaty nezvládla a navíc kamarádka na operaci byla, ale když jsem viděla, málem jsem omdlela - boule, hnusná červená jizva, bolí a brní ji to stejně a řekla, že druhou ruku rozhodně říznout nenechá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka