Přidat komentář

Ahoj!
tahle dizkuze jak kolikrát a co dělat bohužel nikdy nevymizí. Já sama mam zkušenost z mím ex. když jsem zjistila že jsem těhotná tak už jsem s ex nebyla. když jsem podávala žádost na výživné a styk tak byli malému necelé 3 měsíce. styk byl podle domluvi. když bylo Kubovi 2 roky a nějaký měsíc tak jsem podávala znovu žádost o úpravu. Já jsem chtěla aby chodil každý týden. soudkyně stim bez problému souhlasila.Ale proč jsme to vlastně dávala. Ex se něják extrémně o kluka nezajímal. Do 3 měsíce jsem mu ho vozila. A to jsem byla po císaři z komplikacema. Neřek ani děkuji ani jeho máma. Ta jen vyčítala.a den po narození řekla že chtěla vnučku ale narodil se Kuba. Pak jsem rezignovala a Kluka jsem mu přestala ukazovat nebo spíš vnucovat. Klidně se i dva měsíce neozval. Pak jsem si našla přítele na půl roku jsem se odstěhovala do německa a on měl kluka každý den vídat na Skype a jednou za měsíc ho osobně vydět. to také nevyužíval. Ale já jsem odvezla Kluka a byla jsme ta špatná.Prostě pořád nějaké výčitky.Ale pořádně se o kluka nikdy nezajímal. Sociální pracovnice řekla,,že pokud dítě není zviklé na otce a je nesamostatné. nemělo by být z otcem samo. A to že dítě za tebou brečí a nechce jít s otcem je normální a otec by to měl pochopit. Ale pochopit to je v uvozovkách protože ty magoři to nikdy nepochopi. Mě Kuba nechtěl odejít ani neříkal mu táto. V noci se po jeho náštěvách budila brečel. Soudkyně samozdřejmě měla plno řečí,že to přehánim a jiné. Ale já jsem matka tak že vím jak kluk reagoval a proč. I když tomu nevěřila. Psicholožka by ti mohla říct,že pokud dítě není na někoho zviklé tak může tak reagovat. a pokud ho uvidí jednou za 14 dní tak si na něj nezvikne.
A pokud se chová k tobě hrubě před Lucinkou a nebaví ho za Vámi chodit. Tak at nechodí a ani to nevyžaduj.Bylo by to jen horší. Znám to. At paltí a nic víc. Pro malou to není stejně dobré. Ale tohle by bylo na dlouhé vyprávění a debatu. Pokud by měl o malou zájem tak nebude říkat to co říká a bude se chovat opravdu vtřícně. chápu není to jednoduché a socialní pracovnice a soud ti řekne že má na ni právo.Ale nemá právo tebe deptat a chovat se jak se chová,protože to malá vidí. Pokud nebudeš chtít aby chodil tak prostě řekni. Máme jiné plány nebo je nemocná. Jinak už to nejde. taky si něco vyslechnech,ale časem dá pokoj. A ty budeš s malou v klidu. Nikdy by mě tedy nenapadlo že tohle napíši,ale po mých zkušenostech. By se mi nikdo neměl divit. Kubovi jsou 3roky ted tu nebyl 5 a půl měsíce. přišel jen na vánoce a narozeniny přinést dárky. Ani ho neviděl. A je to lepší. Vídá ho občas když jdem za přítelem do práce. A to mu Kuba mému příteli říká táto. A ex ted už zas strejdo.
tak že shrnutí. Každý soud ti řekne něco jiného. i alimenty ti spočítají všude jinak. Ale budou tvrdit že tomu tak neni. Tak že hodně štěstí a hodně nervů. to budeš potřebovat. Lucince pohlazení. Jsi dobrá máma neboj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky