Přidat komentář

ahoj, když to čtu tak nestačim koukat. Vy bydlíte u tchyně v baráku nebo máte vlastní byt? jinak budit dítě jen protože si ho chce babička povozit mi přijde dost drsný. I kdyby se moje tchyně stavěla na uši, tak bych prostě dítě nebudila. To že ti řekla abys malé dala feniklovej čaj je sice pěkná věc, ale už záleží na tobě zda ho dáš nebo ne. Klidně jí můžeš říct ano dávám jí ho-jen abys jí zavřela pusu. Máš to hodně těžké. já tohle neznám. S tchyní mám perfektní vztah a kolikrát jí žádám i o pomoc. Jsme k sobě navzájem otevřené. Někdy mi přijde že sní mám lepší vztah než s mamkou.
Určitě si nastav svoje pravidla. Je to tvoje dítě a tvého přítele. Babička má sice na vnučku nárok, ale na tak jak si tvoje babička představuje. Svoje děti už si vychovala, tak ať se neplete do tvé výchovi. Tvůj přítel bude asi pěknej posera že se tě nezastane. Hned bych mu to dala najevo. Jakmile založí chlap rodinu tak je žena a dítě na prvním místě. Matka a otec na druhém. tak to prostě je. Pokud se stím tvůj přítel nesmíří a nezačne stát při tobě, tak se z toho zachvilku zblázníš.
To že nemáš v bytě uklizeno jí nemusí vůbec zajímat. Co jí je do toho. Já sice nesnášim když jsou psí chlupy na koberci nebo kdekoliv jinde, ale věřim tomu že se snažíš mít uklizeno jak to jen jde. Ukaž tchyni že se jí nebojíš a že ti nebude dávat žádná ultimata. Pokud bude chtít malou vidět tak za určitých pravidel. S chlapem si taky vážně promluv.
Držim palce ať to vše vyřešíš

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka