Přidat komentář

Ahoj!
ráda bych přispěla i svou troškou :) u prvního prcka jsem vystřídala asi 4 starší kočáry, a nakonec koupila nové polohovací golfky, ale nebyla jsem spokojená s otáčecími rukojeťkami, protože se časem otáčely samy od sebe.
U druhého jsem byla rozhodnuta pro trojkolku x-lander ( ta žel nebyla stabilní při rychlejší jízdě) , tu nám ukradli, tak jsme pořídili jinou trojkolku x-lander x-run - velká kola, stabilní na cestě - hlavně pro použití s bruslemi, nebo pro běh... sice na mě lidi divně koukají kam jakože s tím prckem utíkám :) ale jsme s tím fakt hodně spokojení... a v červnu /nebo spíše dříve/ koupíme korbičku a další prcek se bude moci vozit :o)
PS: někdo říká že x-landery mají malinké korby... no prcek měl 56 cm když se narodil a vozil se v ní i v zimě v 6.měsících a pěkně tam i s fusakem vešel.
Ale nejlepší je si ty kočárky *osahat*, vyzkoušet - v prodejně nejlépe ... a pak třeba koupit na netu, mi například vadilo u mých prvních kočárků, že jsem kopala - při běžné chůzi - do podvozku..., nebo nízká, nepolohovatelná rukojeť... pak třeba málo místa v korbičce...

Tak šťastnou ruku při výběru kočárku!!!
Soňa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky