Přidat komentář

Petul, taky jsem chtěla takové téma otevřít :).
Tak já se ted snažím péct cukroví. Ale teda od každého druhu tak ze 100g mouky, jen aby bylo na vánoční stůl a na svátky, protože pak to stejně nechutná. A zkouším nové druhy, tak jsem zvědavá, co z toho vznikne, těsto mi právě odpočívá v lednici a odpol to prubnu :).
Já už většinu dárečků tak nějak mám. Pro manžu jsem koupila zimní bundu, protože žádnou nemá. 'A taky teplou mikču, protože svoji jedinou ztratil. On si nikdy pro sebe nic nekoupí, tak mu musím tyhle pro něho nepotřebnosti pořídit :). Je to sice "měkký" dárek, ale musíme šetřit, tak na blbůstky není prostor :). Ale tím to nemám vůbec těžké, protože každý rok nevím, co koupit dřív :)
Jak ted hodně fest mrzne, tak jsme doma, i spát jde domů, ale jak je do -5, tak spí venku a je teploučký. Já se snažím vyběhnout na běžky když je manžel doma a pohlídá, tak aspon ěnjaký pohyb... A je to fajn relax a lépe se v noci spí :). Mám totiž problém, že po vzubzení péti ho uspím, ale pak sama nemůžu zabrat, takže spím docela málo...
Ve městě jsem, zatím, s kočárem nebyla, tak nemůžu soudit, ale s naším super teréním kočárkem nám to tady po polích a nezpevněných cestách frčí krásně, takže drandíme po lesích a moc se nám to líbí :).
Na vánoce se docela těším, bude to myslím bez stresu a možná se nám tu sejde hodně lidí. Vždy jsme jezdili nejdřív k našim a pak hned ke tchýni (takže dvě večeře atd.), ale ted budeme doma a pozvali jsme oboje rodiče plus manžovy mladší sestry, tak se docela těším, že nás tu bude hodně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka