No já rajskou nedělám, je to silný alergen, takže tohle ještě neriskuju...Kečup už vůbec ne, to je úplný humus... Nedělám cibulový základ, zbytečně to nadýmá... Jen to čistě uvařím a vedle si udělám něco jako "bešamelovou omáčku" kapku řídkou, vařím to déle, ať se pořádně provaří ten lepek z mouky a pak tam vmíchám nutrilon a když je to hotové, dodám tam tu "ochucující" část... Dělám spíše ta jemné nevýrazné chutě...protože na kyselé, kořeněné, nebo nějaké "umělé" hnusysi myslím má ještě čas....
In reply to takže normálně cibulový by renyyzza
No já rajskou nedělám, je to silný alergen, takže tohle ještě neriskuju...Kečup už vůbec ne, to je úplný humus... Nedělám cibulový základ, zbytečně to nadýmá... Jen to čistě uvařím a vedle si udělám něco jako "bešamelovou omáčku" kapku řídkou, vařím to déle, ať se pořádně provaří ten lepek z mouky a pak tam vmíchám nutrilon a když je to hotové, dodám tam tu "ochucující" část... Dělám spíše ta jemné nevýrazné chutě...protože na kyselé, kořeněné, nebo nějaké "umělé" hnusysi myslím má ještě čas....