Přidat komentář

In reply to by Brázdilová

Tak pod toto se podepisuju i ja... 2 roky manzelstvi, 6 mesicu od sebe. My meli stani o dite ted 25. listopadu a podavala jsem zadost o rozvod 4. kvetna. SLi jsme dohodou, i kdyz Mistr taky nejdriv machroval a snazil se zneprijemnovat a pritom hlupak jeden je on jedinou a hlavni pricinou, proc jsme od sebe :n: Pak se uklidnil, ale prestal platit alimenty a vyzivne pro me, tak mu ted soudce urcil alimenty doplatit, me vyzivne pry nebylo premetem jednani. To z nej jeste budu muset nejak vytahnout v dalsi etape, ale rada bych bez soudu, aby se to neprotahovalo.
Pokud se na vsem dohodnete t.j. deti - alimenty pro ne, vyzivne pro tebe, pokud jsi jeste na rodicovske a pak majetek, tak muzete aspirovat na tzv bezesporny rozvod.
Dasiho muzskeho zatim nemam, netlacim na to a davam si oraz, i kdyz zajemcu by bylo... Takhle je to pohoda a zatim mi to vyhovuje ;) Doma poradek, detatko usmevave a spoko (bude mit 21 mesicu), nas den=nas program :€s€: Pockame si na jaro :heart:

Jen by me zajimalo, holky, za jak dlouho prijde rozsudek u tohoto typu rozvodu o jednom stani? Nebo de facto od posledniho stani vubec. Dekuju :)
Evi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka