Přidat komentář

Tak jo, tady je recept. Delala jsem to podle ostatnich slanych dortu, co delaly holky z MT, akorat jsem si par veci pozmenila:
Vyslo me to na zhruba 200kc.

Korpus:
1 TOASTOVY CHLEBA(dala jsem tam tmavy, aby byl vyrazny rozdil mezi pomazankou a tim toastakem, ale pro jemnejsi chut je lepsi tam dat svetly toastak),
CESNEKOVA POMAZANKA(ale muzete tam dat vlastne cokoliv),
najemno nasekana posolena ZELENA PAPRIKA (to aby to nebylo tak suche, protoze jsem mela malo pomazanky)

Cesnekova pomazanka:
Ta se dava mezi ty 2 patra toastaku, nahoru na toastaky a pak na zdobeni.
Ja jsem pouzila 2 pomazankove masla, 2 tavene syry a asi 4 strouzky cesneku. Ale je lepsi koupit vic toho pomazankoveho masla.

Zdobeni:
Na tu pomazanku jsem nalepila platky eidamu a zcasti jsem tam dala nastrouhanou goudu.

Pak jsem tam dala PAPRIKAS, POLICAN, DEBRECINKU...po 5dkg, ale z tech trvanlivych salamu mi zbylo hodne. Navic jsem si rikala, ze by stacil jen ten paprikas. Polican byl zbytecny.
Ze syru tam je ten Eidam na platky, nastrouhana Gouda, HERMELIN, NIVA. Zase staci co nejmensi mnozstvi.
A ze zeleniny je tam asi pulka ZELENE PAPRIKY, JEDNO RAJCE (mohlo by byt vic), a trosku KUKURICE.

Jo...a jedna rada: Kdyz budete pokladat ten toastak na sebe, tak je dobre davat to jak cihly. Ne presne na sebe, ale cik-cak:) Ja si to neuvedomila, takze se mi to potom rozpadalo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky