Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahooooj, my byli na ivf - 30.července jsem dostala :spid: a od třetího dne cyklu jsem si začala píchat ty injekce na přípravu vaječníků...v sobotu po 6.dnech píchání jsme byli na kontrole a tam jsem dostala injekci pregnylu na vyvolání ovulace, že vajíčka jsou malý a jedno obří, večer jsme se i přes zákaz milovali, hodili vše za hlavu a já si uvědomila, jak Petra moc miluju, že jsem se do něj znovu zamilovala, neděle nic a v pondělí jsme jeli na punkci, kdy mi odsáli vajíčka - jen z levého vaječníku, prý se u toho proplachuje děloha a tak, v duchu jsem si říkala, že i kdybych mohla otěhotnět, že to nejde, doktoři mi pravý vaječník nechali asi s 5 vajíčkama a že :spid: přijde stopro, no nepřišla a já si asi 9 dní od toho udělala test kvůli doktorovi, který by ho chtěl vidět, až mi bude :spid: vyvolávat, bylo brzo ráno, já sotva koýukala jedním okem, než jsem se zvedla z toalety byli tam //, takovou bleskovou rychlostí.....
No a teď to máme i potvrzené od doktora :C]]: :C]]: :C]]: :C]]: :C]]: :C]]: :C]]: :°O°: :°O°: :°O°: :°O°: :°O°: :||): :||): :||): jupíííí, dle poslední :spid: jsem dnes 5 plus 6 doktor řekl, že je vše, jak má být, na kontrolu jdu za dva týdny ve středu a už bychom měli vidět srdíčko, to bych měla být 7 plus 5 pokud dobře počítám.
Je t děsné překvapení, ale už teď toho malinkýho mimíska u mě v bříšku děsně miluju, jenom ležím s nohama nahoře, nic nedělám, krom nutností doma, uvařit a drobný úklid - můj dr. vůbec netuší čím jsme si prošli, je mu to jedno, dlouho jsem u něj nebyla a chodili jsme do car, tam to bylo ale jako se stádama krav, jsem tak šťastná, že se nám to podařilo přirozenou cestou.
Ani mi nedal duphaston, nebo žádný jiný lék k podpoře těhotenství a tak jsem z toho trošku nervozní, ale zatím je asi vše jak má být, prsa mě bolí a těhu potíže se pomalu, ale jistě dostavují, mdloby, chutě, pachy, je mi, jako bych měla chřipku, pořád špatně, ale jsem ráda, že mimísek dává o sobě vědět :cc):
Jinak jsme čekali 3 roky, je mi 23let :-)
Koukala jsem ty jsi taky těhule - já to neumím přepsat, v kolikátm týdnu kočko? A jak to bylo u Vás? Jsem zvědavá a děsně mě to baví si číst zkušenosti :cc): :cc): :||):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka