Přidat komentář

1) před těhu jsem začínala s 63 kg a nabrala jsem 15 kg na 78 kg - fááákt nechutný. Fotky těsně před a porodem jsou odstrašující a budu si je prohlížet kdykoli začnu přibírat :))) - tohle už ne !!!
2) viz výše, příšerný, jak mašina, tlusťoch a lívanec :). Z porodnice jsem přišla asi se 72 kg, nechala jsem v porodce tedy asi 5 kg
3) V šestinedělí jsem cvičila na pánevní dno a začala polehoučku kalanetiku. Po šestinedělí kalanetiku v plné míře a polehoučku jsem začínala běhat. Běhám doteď a zaposiluju si také občas.
4) Dnes mi váha ukázala 61,8 kg, takže jsem cca 1,5 kg pod váhou před těhu a jsem tedy spokojená. Můj sen je dostat se pod 60 kg (jako dnes LUcik !! Gratuluju !!!), což by byla 10letá nepřekročená hranice. Kojení je super, Pé´ta to ze mně všechno vycucal :)
5) Sladké musím mít každý den, po obědě nebo v brzké odpoledne, jinak nějaké extra chutě nemám. Spíš nemám čas se najíst pořádně, takže přes den jím jen když péta spí, což není dlouho, takže obědvám často jen rýži s něčím, brambory s něčím, špagety s něčím apod :). Večer taky nestíhám jíst nic velkého, takže se nepřejídám a tomu přikládám hlavní váhu, že váha klesá a neleze nahoru.
6) Aktuální váha je tedy 61,8 kg a v nedělí nám jsou 4 měsíce

Tak takhle bojuju já a protože za 14 dní budu nevěsta, jsem ráda, že to takhle jde, i když kdo by nechtěl ještě a ještě :))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky