Přidat komentář

In reply to by saimone

Tak já nevim, ale buď ráda, že do ničeho moc nekecá :///: Přece nebude kočárek vybírat on. Vyber podle sebe. Já mam rodit za týden, kočárek jsem taky vybírala sama, když jsem jela platit zálohu, tak jel se mnou, abychom zkusili, zda se nám vejde sporťák do kufru (máme sedana), ale to jsem ho ještě musela spíš přemlouvat. Jinak mu to bylo úplně šumák, jakej budem mít kočárek, jen jsme se shodli, že vyberem "střední třídu" protože hodně cestujem, tak ho budem hodně skládat do auta, jezdíme hodně do přírody, tak zkrátka potřebujem aby něco vydržel.
Mně ten náš padl hned do oka. Máme Jané Slalom pro. Hlavní argument pro něj taky byl ten, že je možno v hluboké korbě vozit dítě do 10kg místo autosedačky. To u většiny nejde. My, jelikož máme toho sedana, tak je to pro nás jediná možnost, jak cestovat s kočárkem. Hluboká korba s podvozkem se nám do kufru nevejde. Nebo ano, ale už tam nedáme nic jinýho. A na zadní sedačky se nám ještě musí vejít pes. A pes a miminko v sedačce spolu na zadním sedadle taky neni úplně ideální. V té hluboké korbě to bude lepší.
Na ten retrus fire 3V1 jsem koukala na netu a popravdě se mi moc nelíbí. Nepřijdou mi praktický ty dvě menší kolečka vpředu.
Určitě bych nekupovala jen tak přes net. Lepší je vidět kočárek naživo. Mně se některé typy na obr. líbily a nažino to byl děs. Stejně tak barvy vypadají na monitoru úplně jinak.
Tak velikost korbičky je taky při nejmenším sporná. Asi bych neřešila rozdíl 5cm na délku korby. V 6m můžou být některé děti hodně velké a ve fusaku se do hlukobé korby těžko dostanou.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka