Přidat komentář

Ahoj Alí,
tak já teď čekám druhé mimi, ale první jsem měla před rokem, tak snad si ještě pamatuju dobře: :)
1. chůvičku nemáme, ale předpokládáš dobře, že když pustíš pračku a myčku nebo něco jiného, tak mimi neuslyšíš. Bydlíme v 3+kk a malého jsem slyšela až po nějaké době, takže ho musím chodit kontrolovat. Kdyz jsme u našich v baráku, tak to je to samé. Ani na zahradě neposedím, protože lítám do domu a kontroluju malého. Je to pro mě opruz, a v podstatě ikdyž malý spí, tak si taky neodpočinu. Takže chůvičku určitě, taky si budu u dalšího mimi pořizovat.
2. Já jsem přibírala asi tak od 4. měsíce, hrozně málo. Ale zato dva poslední si to vynahradily. Přibírala jsem nejvíce v 8. a 9. až do konce. :jawdrop:
3. Puzzle je vynikající věc. Vřele doporučuju. My jsme si pořídili tohle: http://www.vodnihratky.cz/detail.php?zbozi=1759990, i s lemem. Můj Mates dost blinkal, ale to nevadilo, protože to lze normálně omýt. Doporučuju tlustší podložku, 0,8 mm je málo. Velikost záleží na tobě, ale mysli, že tam bude mít hodně hraček (já tam mám i přebalovací podložku, plínky a ubrousky), takže aby mu zůstalo místo na hraní. Ikdyž až začne lézt po čtyřech (můj začal už v 6-ti měs.), tak hrát si tam určitě nebude. Bude ho zajímat všechno kolem. Mates má teď 8,5 měsíců a teprve teď si začíná chodit hrát na podložku.
4. Je to individuální. Co těhule to jiný příběh. Já jsem se poslední 2 týdny cítila hrozně. Měla jsem poslíčky. Zátka mi odešla 3 dny před porodem.
5. U prvního jsem to řešila hodně, chtěla jsem ho mít vyfešákovaného. :c: Ale teď už to neřeším. Jsem teprve v 9. týdnu, ale v tom vedru mám co dělat se sebou a kolem malého je taky dost práce. :)
Doufám, že jsem Ti aspoň něco poradila. Přeju krásné dotěhulkování a hezký a krátký porod. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky