Přidat komentář

Nazdárek, všechny vás zdravím při takovém krásném slunném dni opět :k:
V sobotu jsme byli u tchýně, malá se tam krásně s taťkou vyráchala v bazéně a potom odpoledne spokojeně vytuhla v obýváku na pohovce :one: Návštěva proběhla celkem normálně, jakžtakž v klidu, ne jak minule :s: Tož aspoň někdy :s:
Ale včera jsme byli u našich a to byla parádička :-) Sice mě ta moje hýždě zase bolela při každém pohybu jak čert, ale k našim jsme dojeli (busem, šalinou), měli jsme výtečný obídek a pak si Marcelka celé odpoledne krásně hrála, byli jsme i na procházce kolem ulice, ale bylo takové parno, že jsme zase zalezli do stínu do bytu.
Holky, POKROK!!! Marcelka si sama včera vzala u babičky rohlík, držela ho a baštila!!! A totéž s odpoledním banánem :-) Ten jsme jí sice museli rozpůlit, protože se jí to rozpadalo, ale jinak hezky sama samička a baštila jak divá :-) Takže v tom doufám budeme takhle pokračovat i doma :one: To se uvidí dneska :s: Už jenom natrénovat tu lžičku a bude to :-)
Celé odpoledne jsme si všichni báječně užili, dokonce i můj Peťa a můj tata (Peťa ho nemá moc rád, ale překonává se...), si spolu zašli na jedno točené!!! To jsem čučela na drát teda :-) A v klidu a pohodě :one: Marcelka řádila na míči a hrála si s kostkama a vůbec nechtěla spát!!!! Mamka ji houpala na houpačce odpoledne a Marci skoro usínala, hlavička se jí klimbala a chuděra zavírala očička... ale ledva jsme ji daly s mámou do postele a mamka že ji uspí, tak Marcelka se vztekla, že spinkat nebude a naprosto ožila :s: Když jí mamka ukazovala, že budou spolu dělat buc, tak Marcelka jí akorát začala casnovat brýle a tahat za vlasy a říkat "áši" a "buc" jakože "vlásky" a buc :s: No sranda :s: Po 20 minutách takovéto zábavy jsme s mamkou pochopily, že ona prostě spát nebude a nebude... no usnula nakonec o čtvrt na osm večer v autobuse cestou domů a naprosto nebyla k probuzení ani na koupání ani na večeři. Tak jsem jí akorát svlíkla gatě a nechala jsem ji, jak byla a položila do postýlky a ona spala, holky, až do rána!!!!!!! DO PŮL OSMÉ!!!!! No dvanáctihodinovka jak vyšitá, to už tu dlouho nebylo :one:
Ráno po snídani vyrazili s Petěm ke tchýni do bazénu opět, takže já tu akorát chystám obídek, ať se nají, až přijdou.
Zítra mám sraz s kamarádkou, půjdeme si spolu koupit lístky na výroční koncert Spirituál Kvintetu do Prahy na listopad, tak ať nám to nevyprodají a chytneme nějaké dobré místečko ;) :one: Moc se těším.
A na středu si asi vymyslím s malou nějakou prochajdu do lesa do stínu, teda jestli mě zase nechytne ta moje hýždě... :-( Peťa chce jít do Brna za kámošema a my si s Marcelkou uděláme hezký dámský den :one:
Ve čtvrtek jdeme s malou k zubařce, tak snad bude všechno OK. Čistím jí zuby 2-3x denně, ale je to teda boj!!! Jestli jí to šmrdlám minutu, tak je to hodně :-( Víc si do pusiny nenechá šáhnout ani omylem :-( No používám už zubní pastu Elmex pro nejmejší a nejjemnější dětský kartáček, tu pastu může polknout (dávám jenom ždibínek) a jemňoučké štětinky jí už nevadí jako dřív, takže aspoň toto je dobré. Ale furt uhýbá a vzpírá se... snad bude na prohlídce všechno v pořádku :-)
A v sobotu se mi vdává kamarádka v Karlových Varech, což mi připomíná, že musím koupit gratulaci, podepsat a poslat...
A mám pozvané sourozence s jejich drahými polovičkami, tak snad nám ta návštěva konečně klapne :one: Musím jim to připomenout, protože se mi ještě nikdo neozval, jestli s tím počítají, tak ať to vyjde :-)
Přeju vám všem krásný den :k: A jdu si vás trochu přečíst, dokud mám klid :-)
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky