Přidat komentář

In reply to by siska333

Děkuju moc za podporu :-) - no stojí to fakt hodně nervů, ale pořád si říkám, že jen co Tomášek i Honzík trošku povyrostou, tak se to snad zlepší a budou si spolu hrát, když budou mít k sobě věkově blízko. Teď to musíme nějak vydržet a i když mi občas přijde hloupé, že pořád musím žádat někoho o pomoc, tak jak vidím, tak v tom nejsem sama a asi to hloupé není, ale naopak nutné - jinak bych to asi fakt nezvládala. Dnes si naši zase vzali Honzíka k sobě domů, tak teď tady mám trošku klid, pokud nekřičí zrovna Tomášek. Ten má teď období, kdy dopoledne skoro nespí a vyžaduje pozornost - hlavně chování. Jakmile se jen trošku vzdálím, tak spustí křik jakoby ho na nože brali.
Před chvílí mi ale usnul, tak to jen dopíšu a jdu si taky lehnout, protože dnešní noc stála za to :-(. Normálně Tomášek spinká v noci docela pěkně - večer ho nakojím kolem půl osmé až osmé hodiny, pak většinou do půl hodinky usne a spinká třeba až do půlnoci, takže tak 4 hodinky. Pak ho zase nakojím a spinká další 3 až 4 hodinky a pak taky tak. Jenže dnes spinkal hezky do té půl jedné ráno a pak i když jsem ho nakojila, tak usnul s bídou na hodinu a od půl druhé už byl vzhůru. Celý se chudáček kroutil a brečel, tak ho asi trápily prdíky. Vůbec ale nevím, že bych něco špatného snědla, jindy mi tohle v noci nedělal. A když se nekroutil, tak si pro změnu pořád ublinkával. Vzhůru vydržel až do 4 ráno, to jsem ho ještě o půl čtvrté nakojila a v 5 ráno byl znovu vzhůru. Trošku déle pak usnul až o půl šesté, kdy už jsem byla vyřízená z věčného vstávání a cpaní dudlíku do jeho pusinky. To většinou ale nepomáhalo, tak jsem si ho musela brát do náruče, aby křikem nebudil všechny v baráku a tak to bylo pořád dokola. Jestli jsem dnes naspala 3 hodiny, tak to bylo hodně. Večer jsem šla spát právě dost pozdě a to byla asi dost chyba. Ale to mě nenapadlo, že když jindy spinká docela pěkně, že zrovna dnes si to vybere.
Asi bylo něco ve vzduchu, protože i Honzík se prý pořád budil a od 4 ráno si ho musel vzít manžel k sobě do postele, aby vůbec usnul.
No snad to byla jen vyjímečná noc, protože jak se nemůže v noci spát, tak je to největší nápor na psychiku. Přes den se to dá vydržet, když dítě nespí, ale v noci je to fakt mazec.
Tak snad už to bude lepší. Měj se pěkně, pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka