Přidat komentář

Tak vypíšu všechny zbylé zoubky doposud: 2. jednička dole nevim kdy vyrostla, 10.12. jsem našla čtyřky dole, 26.12. dolní dvojka vlevo, 3.1. 2011 obě jedničky nahoře a dvojka vpravo nahoře, 8.1. horní dvojka vlevo, 10.2 dvojka vpravo dole. Tak už v tom mám já sama guláš :-) Máme 10 zubů a nyní už vidím pod dásní spodní čtyřky, tak uvidíme jak dlouho se budou prorážet.
Bohužel jsem si nezapisovala kdy co řekla prvně, táta byl první a pak brrrr - auto (cca od 9ti měsíců), teď už i máma a nejraději říká "Kde je a Tady je", pak taky "ne a jo" a "bába. Děda zatim to štěstí nemá, ale Verunka se snaží. Ráda na nás poskakuje a říká u toho Hijé (jako na koni). Zvířátka: Kočka i pes jsou čiči, osel i kůň jsou občas íáíá, někdy tak řekne i praseti. No s tim má trochu problém, ale kupodivu zvládá krávu, kozu a ovci. Pak poznává veškeré oblečení, ale nenazývá je (ukazuje to na sobě či na nás). A v knížkách na požádání ukáže kde co, např. lítací balon, myslivce, letadlo, motorku, zeleninu, apod. Pak se drží za ucho jakože hodiny dělaj tik tak, tak je poslouchá, když vidí nůžky, tak šmiká prstíkama a taky říká bác a baf.
No tak to asi zvládaj všechny že, ale mám to tu jako deníček. Tak si poznamenávám, že toto je období mezi rokem a rokem a půl. Stejně jsem jistě na něco zapomněla...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka